2012. március 29., csütörtök

Káin: Húsvéti meglepetés !


Üdvözlet mindenkinek!

Megint eltűntem pár napra mert sok dolgom volt (2 fotózás is becsúszott) de az egyiket megosztom veletek a másik nagyobb hangvételű és még készül (ott nem mi voltunk a fotósok). Viszont hamarosan jön a Húsvét így gondoltuk kedveskedünk a népnek egy húsvéti történettel :DDD. Ebbe a sorozatba erősen benne van a gyerekkorunktól fogva egyre csak növő mély ellenérzet az ünnep iránt. Valóban nem jött át miért jó ha a nagyszülők már reggeltől estig isznak, zabálnak és közben mindenféle tróger szomszéd állott húgyhoz hasonló minőségű parfümmel locsol. :D Biztos voltak másoknak szebb ünnepek nekünk csak ez jutott, jajj megsérültünk lelkileg. Na most visszavágunk! A képeket nagyobb méretben is meg tudjátok nézni a gore gore girls oldalán!




A képekről amit tudni kell:

A képeket a Gore gore girls inc készítette (Varga Kamilla fodrász és Bense Ildikó sminkes kozmetikus) , már régebben írtam rólunk, nem kötött hülyéskedés ez a barátnőmmel, mostanában projektekbe beveszünk egy-két arra érdemes embert is! :) A képeknél Sotilis Leroy segített ő volt a modell és a konyháját is kölcsön kaptuk :D A képeket telefonnal lőttük és egy régebbi hobbi-fényképezőgéppel. :D Nos nem húzom tovább az időt, adom nektek a Húsvéti ajándékot.

A Húsvéti Nyúl esete

A Húsvéti nyúl egyedül lakott az otthonában, messze-messze vidéken. Minden évben kivitte a tojásokat az eberekhez, ezzel okozva nekik nagyon nagy boldogságot. Már felkészült az ünneplésre így megdíszítette az asztalt, ünnepi fény árasztotta el a kis nyúllakot.



Az asztalra finom étel került...

Lakás egyéb szegletibe kedves díszeket helyezett el, így mulattatta magát.



Húsvét közeledtével a nyúlban fellobbant a kötelességtudat és érezte hamarosan ki kell vinnie a tojásokat.

Fogott hát egy oválisabb forma tojáskát ami tyúkanyótól kapott és a minden évben rá szabott kreatív munkába kezdett...


Tétovázott, tétovázott a Húsvéti nyúl : vajon milyen díszítéssel tegye boldoggá az emberek szívét???? Mivel tudná belopni a szeretetet és az ünnepi hangulatot a családok házába?


"Így,,- Gondolta büszkén, s nem volt rest festeni! Nem ám!


Ahogy dolgozott azon kapta magát hogy a nagy igyekvéstől s szellemi megterheléstől (nehéz ám dolgokat kitalálni, nem csak úgy megy :O) kedvenc csemegéjét kívánta.

Nagyon nagyon szerette a füstölt bordát, szinte gyermekeként tekintett rá.

Ám a bordákkal való játékban elmerülve arra lett figyelmes , hogy a tavasz illata észrevétlenül is, de annál erősebben beszállingózott a házikójába és valami furcsa érzés futott végig az irháján . A Nyúl párosodni szeretett volna.

Fogott egy farhátat amit tyúkanyótól vett kölcsön és megmasszírozta vele a mellbimbóját. Mivel volt neki 8 sok időt vett igénybe a folyamat.

A Húsvéti nyúl az elhúzódott előjáték után a lényegre tért.


Mikor végzett tétován állt fel ülőhelyéről, kicsit kedveszegetten.
"Most mit csináljak? ,, -
kérdezte magától

"Annyira, de annyira magányos vagyok!,, - tűnődött el szomorúan a takaros kis konyha közepén.


Arra jutott végül, hogy italt bont, hiszen az erotikus élmény nagyon ellazította, szerette volna fokozni a hatást, egész nap dolgozott kellett egy kis dőzsölés...


De közben rájött, hogy a nagy munkában elhanyagolta magát... az e havi szépségápolása elmaradt...


Vett hát egy lavórt és a kis lábát beáztatta hogy felpuhuljon a bőr.

Mivel sokat gyalogolt a tojások hordása által, nagy és kemény bőrkeményedés keletkezett a Húsvéti nyúl talpára amit le kellett kapirgálnia. A Húsvéti nyúl tudja miből készül a parmezán.

Majd egy úttal a körmeit is kitakarította.


Miután végzett eszébe jutott, hogy elfeledkezett valakiről, így gyorsan pótolnia kellett a napi rutint... Hát hiszen nem is volt annyira magányos mint azt Ti kedveseim gondolnátok!


A Húsvéti nyúl ámbár nem élt hangos szociális életet, nagyon szerette Cirmit a porcelán cicát, amikor tudott adott neki egy puszit. Ő volt az egyetlen és a legigazabb barátja.

Aztán valami furcsa érzés ragadta el a rezsó előtt...

Csak nem?....

Ejnye Húsvéti nyúl! Ilyet nem szabad csinálni!!!

Bár elítélendő egyesek számára, hogy a Nyúl álltában székelt Ő mégis rájött egy nagy nagy igazságra: lett két új barátja !


HAPPY END

9 megjegyzés:

  1. nagyon jók a képek és a kellemes, tavasziasan üde hangvételű kis mese (vagy sztori) ami a képek köré lett kerítve, nagyon elbetegesíti (fura ez a szó) az egészet.
    tehát szipiszupi lett, hogy maradjak az üde hangvételnél. :Đ

    ropi.

    VálaszTörlés
  2. Húúúúú köszönjük szépen!!!! ^^

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók a képek. A sztori meg erős csattanós. :D

    VálaszTörlés
  4. Káin,

    Kur*a jó képek! /A többi is az, ami fent van FB-n!/ Érdeklődnék, hogy nem akarjátok-e nyilvánossá tenni az oldalt vagy átköltözni valami közvetlenül elérhető helyre? Nekem nincs FB profilom, úgyhogy ha rá akarok nézni, hogy mit "disznólkodtok", akkor más nevében kell belépnem.

    Végül még az elveim ellenére regisztrálok miattatok... de akkor tuti, hogy én leszek a 666. "lájkoló"!!! /Ajándékot ígértetek!/ :-D

    Miss Borderline

    VálaszTörlés
  5. Búúúú Nagyon kedvesek vagytok! Gondolkodtunk már saját weboldalon mert lesznek képek amit a FAcebook tuti nem fog engedni de kéne nekünk hozzá szponzor meg valami jól kezelhető felület.Már blogspotos formán is gondolkodtam csak félek odatrollkodna mindenféle nyomorék, itt is szokott lenni hogy beírnak hülyék hát úgy még több :DDD

    VálaszTörlés
  6. Jót röhögtem, soha jobb húsvéti poént!:) Másrészt azért sajnáltam a tapsifülest, hiszem mégiscsak olyan magányos szegény!:( De azért örökbe se fogadnám, hiszen csak úgy gyártaná a lakásban a sok kis "barátot"!:P

    VálaszTörlés
  7. -Húsbavájó:

    igen :DDD Ez a baj nyuszikkal :DDDD

    VálaszTörlés

Ezeket is ajánljuk: